به مناسبت هفته خوابگاهها برگزار شد: مسابقه طبخ غذای دانشجویی با محوریت پخت غذاهای بومی و محلی (1316 بازدید) |
تاریخ: 1398/02/21 |
به همت کانون هنر و زندگی دانشگاه، مسابقه طبخ غذای دانشجویی با محوریت غذاهای بومی و محلی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد. |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت هفته خوابگاه ها، و به همت کانون هنر و زندگی دانشگاه، مسابقه طبخ غذای دانشجویی با محوریت پخت غذای بومی و محلی با حضور جمعی از مسئولین از جمله دکتر کلانتری رئیس دانشگاه، در محوطه خوابگاه دانشجویی دختران برگزار گردید.
در این مراسم دکتر کلانتری رئیس دانشگاه ضمن تشکر از دانشجویان برای شرکت و همکاری در این برنامه، پیشرفت و موفقیت های دانشگاه رادر امور مختلف یاد اور شده و اظهارداشت: هدف ازبرگزاری برنامه هایی از این قبیل،ایجاد شور و نشاط بیشتر در محیط خوابگاهی است .
این مراسم با معرفی برگزیدگان این دوره از مسابقه و اهدای جوایز و لوح تقدیر به پایان رسید
لازم به ذکر است مسئولیت تهیه مواد اولیه برای پخت این غذاها بر عهده دانشگاه بوده و دانشجویان در امر طبخ مشارکت داشته اند.
|
کد خبر: 19/5 |
نظرات: 0 |